Bed and Breakfast Parijs

Parijs is een leuke stad met veel leuke gebouwen, straatjes, parken en bezienswaardigheden. Mede hierdoor is deze stad de ideale bestemming voor iedere toerist die ervan houdt om even te genieten van zijn vrije tijd. Parijs is dus echt een stad om even het hectische leven in België achter je te laten en te genieten van een wereldstad die zoveel leuke dingen te bieden heeft! Wil je dit op een zo goedkoop mogelijke manier doen probeer dan eens een bed and breakfast Parijs.

Bekijk direct de beste prijzen

De meeste bezoekers vonden de beste prijs om een citytrip Parijs te boeken bij:

Bed and breakfast

Wil jij Parijs ook ontdekken op een zo voordelig mogelijke manier? Overnacht dan in een bed and breakfast in of rondom deze leuke stad. Ideaal voor degene kunnen leven zonder (overbodige) luxe en gewoon een slaapplek willen en een goed ontbijt. Slapen in een bed and breakfast Parijs is ideale manier is om op goedkope wijze toch een prima verblijfplaats te krijgen!

 

Voordelen van een bed and breakfast Parijs

Wellicht is het grootste voordeel van overnachten in een bed and breakfast in Parijs, dat je geld kunt besparen. Ideaal als je geen dik gevulde portemonnee hebt en toch op stedentrip wilt. En idem dito perfect voor degene die wellicht wel geld te besteden heeft, maar dat liever niet aan een overnachting wil spenderen. Logisch eigenlijk ook, van dat extra zakcentje kun je natuurlijk zat andere dingen doen in Parijs. Bezoek er een interessant museum van bijvoorbeeld Musee d’Orsay, bestel een typisch Frans gerecht of koop er wat leuks van bij Galerie Lafayette. Bovendien bieden stadhotels niet altijd dezelfde mate van intimiteit, comfort, charme en ontspanning als bed and breakfasts. Dat hangt natuurlijk van het type en de grootte van het hotel af, maar bed and breakfast zijn doorgaans wat knusser en intiemer.

 

Nog meer voordelen:

Een ander groot voordeel is dat je geen extra spulletjes hoeft mee te nemen, zoals bijvoorbeeld zeep of beddengoed. Doorgaans bieden alle bed and breakfast hotelletjes wel lakens, doeken en zeep. Je bed wordt normaliter ook gewoon opgemaakt en je kamer schoon gemaakt. Daar heb je allemaal geen omkijken naar om dus. Op die manier kan jij volop van de bezienswaardigheden Parijs genieten. En na een lange dag wandelen in Parijs kun je dus heerlijk gaan slapen in een schoon bed, waarna je vervolgens weer heerlijk wakker kunt worden met een vaak typisch Frans ontbijtje met croissant, stokbrood en jam en natuurlijk een lekker koffie. Wat wil een mens nog meer? Een andere bijkomstigheid en vaak groot voordeel is dat een verblijf in een bed and breakfast je de mogelijkheid biedt je een gedeelte van je stedentrip Parijs buiten de gebaande paden te verkennen. Vaak liggen bed and breakfasts in een iets minder toeristische wijk en zo leer je dus het echte leven van de stad of wijk kennen.

 

Een bed and breakfast boeken:

Onze aanbieders hebben een groot aanbod aan hotels die een bed and breakfast in of rondom Parijs aanbieden. De ene bed and breakfast is wellicht wat luxer dan de andere, of misschien wat verder weg of dichter bij het centrum gelegen of juist in jouw favoriete wijk van Parijs. Bekijk het allemaal eens op je gemak voor aleer je een keuze maakt. Ga naar onze hotels in Parijs pagina en vergelijk alle aanbieders!