Busreizen Parijs

Neem de bus naar Parijs, dat is zo gepiept! Parijs is een geweldige stad om naar toe te gaan. Deze stad bied je namelijk vele leuke mogelijkheden. Beklim de Eiffeltoren, struin over de Champs Elysees en geniet van een kop koffie op een van de vele terrasjes. En nog zo veel meer. En dat kan allemaal, als je kiest voor een stedentrip Parijs!

Bekijk direct de beste prijzen

De meeste bezoekers vonden de beste prijs om een reis naar Parijs te boeken bij:

Parijs ligt gelukkig niet zo heel ver weg. Daarom kun je vrij snel en makkelijk met de bus naar Parijs reizen. Denk niet dat een busreis Parijs ongemakkelijk is, want alle aanbieders reizen doorgaans met een comfortabele, luxe touringcar naar Parijs. En voordat je het weet, ben je er al. Vaak wordt er ’s nachts of ’s ochtends vroeg vertrokken en zijn er verschillende opstapplaatsen door heel het land. Halverwege de rit wordt er normaliter een tussenstop gemaakt om even de benen te strekken en eventueel een kop koffie te nuttigen of wat te eten. Je komt dan ’s middags al aan in Parijs.

 

Busreizen Parijs

Busreizen naar Parijs zijn een fijne manier om een citytrip Parijs te maken. Je hoeft je geen zorgen te maken om de route of de reis en je hebt geen last van wachttijden of vertragingen zoals je met de trein of vliegtuig wel eens kan hebben. Je hoeft alleen maar in de comfortabele bus te stappen en plaats te nemen, en de bus met chauffeur doen de rest! Ondertussen kun je relaxed genieten van een comfortabele zitplaats en van het uitzicht. En daarnaast zijn busreizen naar Parijs doorgaans ook nog eens een stuk voordeliger!

 

Toeren door hartje Parijs

De comfortabele bussen brengen je dus naar Parijs en vaak ook eerst naar je hotel bij aankomst in de stad. Het fijne van een busreis is ook, dat het niet louter gaat om de reis naar Parijs zelf, maar eenmaal aangekomen in de stad, brengt de bus je meestal ook nog dezelfde dag of de dag daarop naar de mooiste plekjes van Parijs. Zo kom je meteen uit bij de meest populaire bezienswaardigheden van Parijs die je kunt te bezichtigen. De chauffeur weet precies welke route te rijden en vertelt ondertussen ook interessante feitjes en weetjes over de bezienswaardigheden. Soms heb je de tijd om even uit te stappen en mooie foto’s te nemen. De bus toert dus door de hele stad en je ziet alles van dichtbij. Je hebt dus meteen je vervoer bij de hand en dat scheelt een hoop rompslomp en tijd. Het is een van de meest zorgeloze manieren van reizen naar en door Parijs. Vaak kun je er ook voor kiezen meerdere optionele bustochten tijdens  je trip te maken, bijvoorbeeld naar bezienswaardigheden die net buiten de stad liggen, zoals onder andere het Paleis van Versailles.

 

Wacht dus niet langer en boek een busreis Parijs!

Onze citytrip Parijs aanbieders geven jou de mogelijkheid om op verschillende manieren je reis naar Parijs te boeken. Ga naar onze pagina citytrip Parijs reisbureaus en vergelijk alle betrouwbare aanbieders naar Parijs!