Dagtrip Parijs

Soms heb je net niet genoeg tijd voor een weekendje Parijs. Of heb je echt het gevoel dat je er even tussenuit moet, maar je hebt niet zoveel dagen vrij. Of je wilt weg, maar je hebt op dit moment geen geld voor een hotelletje in Parijs. Denk niet dat je dan niet ver komt! Het is namelijk heel goed mogelijk Parijs in één dag te doen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een dagtrip Parijs. Lees snel verder.

Bekijk direct de beste prijzen

De meeste bezoekers vonden de beste prijs om een dagtrip naar Parijs te boeken bij:

Dagtrip Parijs per bus

Als je niet wilt overnachten in Parijs, is het heel goed mogelijk een dagtrip per bus te maken naar Parijs. Je stapt dan ’s nachts op, bij de dichtstbijzijnde opstapplaats bij jou in de buurt en je komt dan die ochtend nog aan in Parijs. ’s Nachts kun je lekker in de bus slapen en als je ontwaakt, dan word je wakker in Parijs! Da’s nog eens mooi opstaan! Je hebt dan de hele dag tijd om Parijs te ontdekken. Op het einde van de middag brengt de bus je dan weer terug naar de opstapplaats waar je eerder bent opgestapt. Dat is nog eens even een dagje uit! Wil jij die prachtige Eiffeltoren, de Sacre Coeur of de Notre Dame nu ook echt eens van dichtbij bekijken, en dat allemaal binnen een dag? Klik dan hier voor de aanbieders en kies een mooie dagtrip Parijs uit.

 

Andere mogelijkheden om een dagtrip te doen

Parijs is ook goed te bereiken binnen een dag met het vliegtuig of met de trein. Er zijn dus meer mogelijkheden om in Parijs te geraken. Afhankelijk van het type vervoer, sta jij dus binnen enkele uren midden in Parijs. En bedenk een wat je allemaal kunt doen als je eenmaal in Parijs bent aangekomen! Parijs is de stad van de liefde, een wereldstad om te shoppen en er zijn zoveel bezienswaardigheden te bekijken. Wil je nu alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan eens onze bezienswaardigheden Parijs pagina boordevol schitterende en interessante bezienswaardigheden Parijs.