Expedia

Parijs is een grote en bruisende stad. Misschien wel de grooste van heel Europa. Er is in Parijs voor ieder wat wils genoeg om je weekend Parijs te vullen met veel leuke bezienswaardigheden. Je zou er zelf weken mee kunnen vullen en dan nog heb je niet alles gezien. En van de aanbieders van citytrips naar parijs is Expedia zij bieden complete reizen voor elk budget. Kijk hier op de website van Expedia.be

Met Expedia naar Parijs

Een citytrip Parijs boek je eenvoudig en vertrouwd bij Expedia. Ga naar de website voor de beste aanbiedingen. Expedia heeft een breed aanbod van goed geprijsde citytrips.

Bij Expedia ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke citytrip naar Parijs. De citytrips van expedia zijn altijd scherp geprijsd. Het unieke van een citytrip boeken bij expedia, is dat je de reis helemaal zelf kunt samenstellen. Zo kun je zelf de wijze van vervoer kiezen: per vliegtuig, bus of eigen vervoer. Ook kunnen er excursies of arrangementen aan je citytrip worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan een theaterbezoek in een van de vele oude theaters in Parijs.

Bij de keuze van een hotel in Parijs moet er goed rekening worden gehouden met de ligging. Parijs is namelijk een enorme stad en het kan soms een flinke reis zijn van het centrum naar het hotel en andersom. Check dus altijd goed hoe de verbinding met het openbaar vervoer is vanaf je hotel naar de plekken in de stad die je wilt bezoeken.

Over Expedia

Bij de meeste mensen staat Expedia vooral bekend om hun lage prijzen. De kwaliteit van de reizen en de service van Expedia doen echter niet onder aan die van grotere reisaanbieders. Expedia is namelijk een echte specialist. Hun aanbod is daardoor minder breed dan die van concurrenten maar elke citytrip is wel tot in de puntjes verzorgd. Ondanks het ‘kleine’ aanbod verzorgd Expedia per jaar maar liefst 300.000 reizen..