Kerstshoppen in Londen

Kerst is altijd een magische tijd van een gemoedelijk sfeer, mooie kerstbomen, gezellige winkeltjes, mooie versierde gebouwen, vriendelijke kerstmannen en leuke kerstartikelen. Je kunt natuurlijk kerst vieren in België, maar wist je al dat al deze kerst gerelateerde zaken tien keer leuker zijn in Londen, dé kerststad van Europa?

Tijdens tijden van Kerst is Londen werkelijk een paradijs. Alles in de stad is prachtig versierd en er zijn tientallen winkels speciaal ingericht met kerstartikelen. Je zult dus werkelijk je ogen uitkijken naar de prachtig versierde Tower Bridge of fel gekleurde Londen Eye. Daarnaast kun je ook gezellig kerstshoppen in de vele grote winkelcentra in de stad. Kortom, Londen is meer dan ooit klaar voor de kerst!

Kerstshoppen in Londen

Shoppen in Londen is natuurlijk altijd al leuk, maar het kerstshoppen geeft toch een extra touch aan de kerst. Kerstshoppen in Londen is namelijk een geweldige ervaring. Overal staan reusachtige versierde kerstbomen en overal lopen kerstmannen rond. Daarnaast zijn er ook vele kraampjes met lekker eten, en zullen de grote winkelketens je altijd weer verrassen!

Tijdens de kerst zijn de vele winkelcentra en winkels leuk versierd met allerlei kerstartikelen. Zo is het grote Harrods, een groot warenhuis, leuk versierd met allerlei lampjes en slingers. Daarnaast barsten de winkels die erin zitten, ook met de kerstartikelen die leuk zijn om mee naar huis te nemen of tijdens kerst op te hangen, zoals slingers, kerstballen, kerstkransjes en lampjes. Hier kun je natuurlijk ook lekkere kerstgerechten kopen, zoals kalkoenen of glühwein.

Kersthoppen in Londen is dus een geweldige ervaring. Overal in de stad hangen versieringen van slingers en lampjes en de grote gebouwen van de stad zijn mooi versierd. Verder bieden de grote warenhuizen veel kerstartikelen aan. In Londen zijn in tijden van kerst zorgt er dus voor dat je én je ogen uit kunt kijken én je leuke kerstartikelen kunt kopen om een geweldige kerst tegemoet te gaan!

Ga kerstshoppen in Londen

Op onze vliegticket pagina kan je vliegtickets bestellen naar Londen, ga ochtends vroeg weg en kom s’avonds terug! Ook is het mogelijk om een korte citytrip te maken met vliegtickets en hotel!