Kras

busreis parijs

Parijs is de grootste en meest bruisende stad van heel Europa. Er is in Parijs voor iedereen wel wat leuks te beleven, want Parijs is een stad met veel gezichten. Zo kun je dagenlang heerlijk shoppen bij alle grote designerwinkels of juist genieten van alle mooie architectuur. Reisaanbieder Kras biedt complete citytrips naar Parijs aan voor voordelige prijzen.

Met Kras naar Parijs

Een citytrip Parijs boek je eenvoudig en vertrouwd bij Kras. Ga naar de website voor de beste aanbiedingen. Kras heeft een breed aanbod van goed geprijsde citytrips.

Bij Kras ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke citytrip naar Parijs. De citytrips van Kras zijn altijd scherp geprijsd. Het unieke van een citytrip boeken bij Kras, is dat je de reis helemaal zelf kunt samenstellen. Zo kun je zelf de wijze van vervoer kiezen: per vliegtuig, bus of eigen vervoer. Ook kunnen er excursies of arrangementen aan je citytrip worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan een theaterbezoek in een van de vele oude theaters in Parijs.

Bij de keuze van een hotel in Parijs moet er goed rekening worden gehouden met de ligging. Parijs is namelijk een enorme stad en het kan soms een flinke reis zijn van het centrum naar het hotel en andersom. Check dus altijd goed hoe de verbinding met het openbaar vervoer is vanaf je hotel naar de plekken in de stad die je wilt bezoeken.

Over Kras

Bij de meeste mensen staat Kras vooral bekend om hun lage prijzen. De kwaliteit van de reizen en de service van Kras doen echter niet onder aan die van grotere reisaanbieders. Kras is namelijk een echte specialist. Hun aanbod is daardoor minder breed dan die van concurrenten maar elke citytrip is wel tot in de puntjes verzorgd. Ondanks het ‘kleine’ aanbod verzorgd Kras per jaar maar liefst 300.000 reizen.

Kras is aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en College Bescherming Persoonsgegevens.