Reizen naar Parijs

Parijs ligt op steenworp afstand van Nederland en België. Reden te meer om deze stad te bezoeken als je de tijd hebt. Parijs zal je zeker niet teleurstellen, het heeft alles in huis om een of meerdere dagen volop te kunnen genieten. Denk aan de prachtige bouwwerken, de talloze musea ende  vele andere things to do.

Bekijk direct de beste prijzen

De meeste bezoekers vonden de beste prijs om een reis naar Parijs te boeken bij:

Uitgelichte reizen naar Parijs

De beste aanbiedingen door citytrip Parijs geselecteerd:

Citytrip Parijs met auto

Parijs ligt niet zo ver van ons land. Vanaf Nederland ligt Parijs op zo’n 500 kilometer. Met de auto naar Parijs is vanuit Nederland heel goed te doen. Een autorit duurt ongeveer 5 á 6 uur duren. Toch is het niet altijd handig om met eigen vervoer naar Parijs te reizen. Als je daar bent aangekomen, moet je wel de vaardigheden hebben om met de auto door de stad te rijden.

Er zijn veel drukke punten zoals de Champs Elysees en Place de la Concorde waar het werkelijk een grote verkeerschaos is en zes rijbanen dwars door elkaar lopen op grote rotondes. Daarnaast moet je ook nog je auto kwijt kunnen en dat is niet altijd makkelijk in de grote hoofdstad.

Bovendien kost parkeren handen vol geld. Handiger is het om naar Parijs te rijden met de trein, bus of vliegtuig. Klik op het vervoersmiddel dat jouw favoriet is en lees meer over de mogelijkheden en prijzen. En maak gebruik van goedkope treintickets Parijs, hele voordelige busreizen naar Parijs of goedkope vliegtickets Parijs.

goedkope Vliegtickets Parijs

Reizen met het vliegtuig

Het is natuurlijk ook mogelijk om met het vliegtuig naar Parijs te gaan. Deze manier van reizen is natuurlijk erg makkelijk en comfortabel. Bovendien duurt een vlucht naar Parijs niet langer dan een uur, en het grote voordeel van een vlucht naar Parijs, is dat het vliegveld dicht bij Parijs ligt, waardoor het niet meer nodig is om ver te reizen.

Je kunt bij citytrip parijs.eu een los hotel boeken zodat je met de auto kunt gaan. Of een los bus ticket of vliegticket bij kunt bestellen. Maar we vergelijken ook alle aanbieders op complete reizen zodat je nergens geen omkijken meer naar hebt. Zelf is er de mogelijkheid om van alle bezienswaardigheden alvast je tickets te bestellen (dat bespaard je weer kostbare tijd) tijdens je citytrip.